WORLD of STAIRS

SCAROM este producător de scări din lemn, scări din metal şi combinaţii lemn-metal și are o experienţă de peste 25 de ani în comercializarea acestora.

Decor heading

În timp am reușit să diversificăm gama de produse datorită investiţiilor făcute în unitatea de producţie, ca urmare a dotărilor cu roboţi de sudură, tăiere cu plasmă, CNC-uri, numeroase echipamente performante dedicate activităţii noastre.

World of Stairs

După experienţa acumulată în colaborarea cu marile platforme de vânzări din UK, Franţa, Germania, Suedia, Olanda şi Ucraina, societatea noastră a reuşit să acopere prin distribuitori peste 70% din suprafaţa României, astfel încât cei interesaţi să aibă acces la produsele noastre într-un timp cât mai scurt prin marile centre specializate. Acum, mai mult ca niciodată, experienţa noastră ne permite să fim mai aproape de dorinţele dumneavoastră şi să vă propunem soluţii estetice, performante şi inovatoare la cel mai bun raport calitate-preţ. Vă invităm să răsfoiţi paginile catalogului nostru şi să ne solicitaţi suport suplimentar chiar, să vă faceţi „plinul” de idei noi pentru amenajarea căminului dumneavoastră.

Definirea amplasamentului scării prin stabilirea cotelor de gol, de proiecție la sol și de înălțime.

Pași ce trebuie urmați în alegerea unei scări.

La alegerea unei scări trebuie ținut cont atât de design cât și de funcționalitatea acesteia. La scările spirală este bine de știut că în cele mai multe cazuri golul are forma pătrată și trebuie sa fie cu minim 5cm mai mare față de diametrul scării (valabil și la golul rotund). Pentru a obține o înălțime mai mare se pot adauga de obicei până la 3 trepte suplimentare în funcție de modelul ales. La scările spirală trebuie ținut cont de rotația scării pentru a stabili exact pe unde se face intrarea și ieșirea de pe scară. La scările drepte golul este în general dreptunghiular. Cotele golului de scară sunt un factor important în alegerea unei scări drepte sau cu turnantă. Recomandat este să țineti cont de recul (proiecția scării la sol) astfel încât să stabiliți dacă pentru cazul dvs este mai bună o scară dreaptă sau una cu turnantă (intoarcere). La scările drepte în mod frecvent se pot monta două balustrade (pe stânga și pe dreapta), scările pot fi cu sau fără contratrepte, cu balustrade moderne, clasice sau rustice. Pentru toate tipurile de scară se pot monta balustrade de protecție pentru golurile de la etaj (garzi de corp).Decor heading

Cum comand

Comenzile se onoreaza prin reteaua noastra de distribuitori

Avem grija de produs

Impachetam totul al cele mai inalte standarde

Garanție și service

Oferim garantie si service pentru defectiunile de fabricatie

Suport dedicat

Ai nevoie de instructiuni sau cote de monta, contacteaza-ne fara probleme!

SC SCAROM SRL

Calea Națională, Nr. 49, Botoșani, România
Telefon: 0756 080 853

E-mail vanzari@scarom.ro

Scari | Scari in kit | Scari moderne | Scari spirala | Scari clasice | Scari zincate | Elemente scari | Scari Botosani | Scari in kit Botosani | Elemente scari Botosani
Add to cart